Sıkça Sorulan Sorular

Kargo Bilgileri

Desingest.com olarak, siparişlerinizi size en hızlı ve güvenli şekilde ulaştırmak için farklı kargo seçenekleri sunuyoruz. Siparişinizin tutarına, ağırlığına ve teslimat adresine göre aşağıdaki kargo yöntemlerinden birini tercih edebilirsiniz:

Standart Kargo: Bu yöntemle siparişiniz, 3-5 iş günü içinde kargo firması tarafından teslim edilir. Siparişinizin tutarı 100 TL ve üzeriyse standart kargo ücretsizdir. Siparişinizin tutarı 100 TL’nin altındaysa standart kargo ücreti 9,90 TL’dir.

Hızlı Kargo: Bu yöntemle siparişiniz, 1-2 iş günü içinde kargo firması tarafından teslim edilir. Siparişinizin tutarı 200 TL ve üzeriyse hızlı kargo ücretsizdir. Siparişinizin tutarı 200 TL’nin altındaysa hızlı kargo ücreti 14,90 TL’dir.

Aynı Gün Kargo: Bu yöntemle siparişiniz, aynı gün içinde kargo firması tarafından teslim edilir. Bu yöntem sadece İstanbul içi siparişler için geçerlidir. Siparişinizin tutarı 300 TL ve üzeriyse aynı gün kargo ücretsizdir. Siparişinizin tutarı 300 TL’nin altındaysa aynı gün kargo ücreti 19,90 TL’dir. Siparişinizin durumunu web sitemizdeki hesabınızdan veya kargo firmasının web sitesinden takip edebilirsiniz.

Siparişinizle ilgili herhangi bir sorunuz olursa, lütfen bizimle iletişime geçin.

Siparişiniz kargoya verildikten sonra 3-10 iş günü içinde tarafınıza ulaştırılır. Ürün teslimatları tatil durumlarına yada yoğunluğa göre değişebilir. Sipariş kontrolünüzü "hesabım" "siparişler" bölümünden sağlayabilirsiniz.

Sitemizde şu an için uluslararası nakliye yapmıyoruz. Fakat en kısa sürede olması için üzerinde çalışıyoruz.

Ödeme

Desingest.com olarak Shopier ile anlaşmamız var. Kredi kartı veya banka kartı kullanarak ödeme yapabilirsiniz.

Günümüzde bir çok üzücü haberle karşılaşsak da güvenilir alışveriş siteleri mevcuttur. Desingest.com da bu güvenilir alışveriş sitelerinden biridir. Ödeme noktasında Shopier ile anlaşmamız vardır. Yine bu konu ile ilgili sorularınız var ise sitemiz politikalarına göz atabilirsiniz ve bizimle anında iletişime geçebilirsiniz.

Sipariş & İade

Sitemize üye olduktan sonra istediğiniz ürünleri sepetinize ekleyip "ödeme" bölümünden yönergeleri takip ederek siparişlerinizi kolayca oluşturabilirsiniz.

Evet sitemizde alışveriş yapabilmek için bir müşteri kaydı oluşturmanız gerekmektedir. İstediğiniz kullanıcı adı ve adresinizle kayıt olabilirsiniz.

Sitemizde kurallarımız gereği iademiz yoktur. Bununla ilgili ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz "iade ve değişim politikamızı" inceleyebilirsiniz.

Sitemizde kurallarımız gereği ürün iademiz yoktur. Değişimi ise "hesaplarım" "siparişlerim" bölümünden yönergeleri takip ederek yapabilirsiniz. Bununla ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak için "iade ve değişim politikamızı" inceleyebilirsiniz.

Ürünlerimizi satın aldıktan sonra "hesabım" "siparişlerim" bölümünden kolayca takip edebilirsiniz.